כאבים חוזרים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/05/2017 | 20:01 | מאת: תת

היי אני בת 24, ולפני כ 4 שנים התחילה לי התופעה הבאה: לפעמים כשאני הולכת\ יורדת במדרגות אני חווה כאב עז בזמן הדריכה (רגל שמאל) שעובר כעבור כמה שניות. זה מרגיש לא כמו כאב שרירים, אלה יותר כאב העצמות.. בחצי שנה האחרונה התופעה כבר קוראת לי בערך פעם בשבוע. האם לפנות לאורתופד? לרופא משפחה? או לעשות תרגילים שיחזקו את השרירים באזור? תודה!

שלום רב פני לרופא המשפחה ובמידה ולא ימצא פתרון פני לרופא אורטופד. יש למקם את הכאב במדוייק לפני שמגיעים לאבחנה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול