פציעת קרסול לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/05/2017 | 11:05 | מאת: יעקב סייג

בתי בת 3.2, ונכנסה לה הרגל (ביום שלישי) בין גלגל אופניים לברזל. הרופא הבודק אבחן: נפיחות קלה, ללא סימני חסר נוירווסוקלרי בצילום (ללא שברים או ממצאים חריגים), מעט הפרשה. טופלה ע״י חבישה עם סילבירול. שאלותי הם: מה לעשות כדי להחיש את הריפוי? ועדיף באופן הטבעי ביותר. כמה זמן זה אמור לקחת? צירפתי תמונה (יום שישי) של הרגל. אשמח לתשובה כמה שאפשר מהר. תודה.

שלום רב בד"כ במידה והפגיעה שטחית היא חולפת תוך שבוע-שבועיים, ואין צורך לטפל פרט לשמירה על המקום נקי וחבוש לעיתים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול