שבר בעצם המסרק כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/05/2017 | 23:22 | מאת: מתן

היי, שברתי את עצם המסרק ה5 לפני כחודשיים. הכאבים היו נסבלים לא מטורפים. לאחר חודש ושבוע הרגשתי בסדר גמור וחזרתי לפעילות ספורטיווית בהדרגה, במהלך אימון, בדריכה לא נכונה שברתי את אותה עצם שוב... כרגע עברו שבועיים מהשבר השני ואני כמעט ללא כאבים אך מאוד מפחד משבירה חוזרת. חייב לציין שהפעילות הספורטיבית שאני עוסק בה היא אומניות לחימה עם הרבה זוויות קיצוניות לכף הרגל ואני מאוד חושש מחזרה לפעילות. מעוניין לשמוע את דעתו של הרופא בתודה מתן

שלום רב לעיתים קורה כי שובריםאת העצם באותו המקום, כיון שהעצם שנבנתה עדיין לא הבשילה לעצם בוגרת. יש להזהר עם פעילות גופנית אינטנסיבית עד שהשבר ייתחבר שוב. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול