כאבים ברגליים בין השוק לקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/05/2017 | 19:28 | מאת: מור

שלום.. לפני שלושה ימים יצא לי לעמוד עמידה ממושכת במשך כ-4 שעות ( כמעט באותו מקום). מאז... יש לי כאבים בשתי הרגליים בחיבור בין השוק לכף הרגל. מעין תחושת לחץ. חשוב לציין שזה מפריע גם בשכיבה. מה זה יכול להיות? האם שלושה ימים לא מספיקים לרגליים להתאושש מעמידה? יש טעם ללכת לרופא או לחכות עוד קצת ויעבור לבד? תודה מור

שלום רב ככל הנראה אימצת את הגידים יותר מידי לשמירה על יציה בעמידה. מציע להמתין עד שיעבור. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול