שחיקת סחוס בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/05/2017 | 12:04 | מאת: הודיה

לאמא שלי, בת 57, יש שחיקת סחוס בכל הגוף. עקב זה יש לה כאבים בכל הגוף במיוחד בכף רגל. שותה ליריקה, רוקסט, מסוליט, כורכומין, מגה גלופלקס, פלאשטב. עושה פיזיוטרפיה. היתה בחמת גדר ששמענו שזה טוב. לא עוזר לכאבים והכאבים נמשכים. האם יש רופא מומחה לתחום הזה? האם יש משהו נוסף שיכול להקל? היינו אצל הרבה רופאים ואין פתרון. אנא עזרתך בתודה

שלום רב לצערי אין פתרון אחד לכל המפרקים. כל מפרק והטיפול בו תלוי שחיקה ומצבו. ניתן לפנות למרפאת כאב או לראומטולוג. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול