שבר במסרק 5 שלא מתאחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/04/2017 | 00:18 | מאת: תמר

שלום.. אני בת 39. לפני 4 חודשים שברתי את כף הרגל מסרק 5 באימון ריצה. לא גובסתי. היה רק קיבוע קל. התניידתי עם קביים ולבשתי נעל דרקו. כמה ימים לאחר ששברתי הלכתי בצליעה על העקב עם ובלי קביים. כרגע אני הולכת כמעט בלי צליעה אך יש כאבים ורק כשליש מהשבר החל להתאחות. האם זה נורמלי שזה לא התאחה עדיין? והאם יש סיכוי שהשבר לא יתאחה ויהיה צורך חו"ח בהתערבות כירוגית? כנראה השבר אינו ע"ש גוינס. אשמח לתשובתך תודה

שלום רב לעיתים רחוקות כאשר יש עיכוב בחיבור השבר נדרש טיפול ניתוחי. בד"כ מספיק המתנה. ניתן להעזר באולטראסאונד טיפולי. פני לאורטופד כף רגל וקרסול לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול