כאב חד בכף הרגל במיוחד בזמן הליכה אחרי מנוחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/04/2017 | 22:14 | מאת: אורנה

שלום, לפני יומיים התחלתי להרגיש כאב בכף הרגל תוך כדי הליכה. זה לא היה כאב חזק אבל לאחר שקמתי משינה הכאב היה כל כך חזק שממש צלעתי. בשבת הייתי רוב הזמן במנוחה, אבל היום חזרתי לעבודה ומאד סבלתי. תחבושת אלסטית לא עזרה. אני מרגישה שמקור הכאב הוא לפני העקב, כך שלא נראה לי שזה "דורבן העקב" אבל אין לדעת כי הכאב יכול להקרין מאיזור אחד למישנהו. סוג הכאב הוא כאילו שאני דורכת על חלוקי נחל ברגל יחפה. אשמח ואודה על חוות דעתכם. אורנה

שלום רב לצערי קשק לאבחן בלי לבדוק אותך. ממליץ על טיפול קצר מועד בכדורים נוגדי דלקת ומנוחה יחסית. במידה והאכבים לא יעברו פני לרופא שלך או לאורטופד לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול