סדק בכף הרגל בעקבות מעידה וסיבוב כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/04/2017 | 14:41 | מאת: יוסי

אתמול מעדתי וסובבתי את כף הרגל ניגשתי לטרם ושם לאחר צילום של כף הרגל. לא צילמו לי את הקרסול. אמרו לי שזה סדק ב mt5 חבשו לי את כף הרגל. הרופא אמר שבמידה וארגיש שהכאבים ממשיכים לפנות שוב על מנת שיגבסו לי את הרגל. מאז אתמול קשה לי לדרוך על כף הרגל וקשה לי בתנועות למרות שלקחתי משכך כאבים. לא הבנתי למה לא ביצעו צילום של הקרסול? האם לגשת כדי שיבדקו אם יש צורך לגבס?...

שלום רב במידה ואתה מסוגל לדרוך על הרגל מספר צעדים ככל הנראה אין שבר בקרסול. אם אינך בטוח תמיד ניתן לבצע צילום. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול