מדרסים ופיזיותרפיסט מנוסה בכף רגל וקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/03/2017 | 16:31 | מאת: יובל

שלום רב, אני נעזר במדרסים, אך הם מקלים רק חלקית והלכתי למקצוען ועשיתי מס' תיקונים והאורטופד אמר שהם בסדר. אך, מדרסים הם לא הפיתרון לכל דבר והוצע לי ניתוח כאופציה אחרונה. האורטופד כף רגל וקרסול אמר שפיזיותרפיה לא תעזור לי כלל,אך אני נחוש למצות גם את התחום הזה לפני ניתוח גדול. אפשר בבקשה להתייעץ איתך לגבי פיזיותרפיסט/ית הכי מנוסה ומקצועי בכף רגל וקרסול שאתה מכיר? מדובר בפרונציה,קלקנאוס בוולגוס,פלטפוס,קיצור גיד אכילס,דלדול בכריות השומן. אני יודע שזה לא נהוג לפרסם בפורום ואם לא אפשרי אשמח רק לשם מומלץ בפרטי.

שלום רב אכן לצערי אין זה המקום לפרסם המלצות על בעלי מקצוע כאלה ואחרים. במידה ותרצה להתייעץ לגבי צורך בטיפול אחר אבחון או טיפול ניתוחי מוזמנים לקבוע תור במרפאותינו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול