שבר בבוהן בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/03/2017 | 14:37 | מאת: אורטל

לפני 3 שנים שברתי את העצם בבוהן ברגל שמאלו והעצם התחתה אבל נוצרה לי מגבעת מעל העצם עשיתי צילום אולטרה סאונד וגילו שזה עיבוי רקמתי . אני ממש מדוכאת מהמצב כי הייתי אצל אורטופד והוא אמר לי שזה לא יכול לרדת הנפיחות רק עם ניתוח. האם יש אפשרות להוריד את העיבוי הרקמתי השה בדרך אחרת ולא בניתוח? ואם בניתוח מה הסיכונים בניתוח כזה?זה מומלץ? חשוב לי לציין שעם נעליים סגורות כןאב לי וזה מציק לי מאד. תודה רבה

שלום רב לא אוכל לענות על מקרה ספציפי שלך ללא בדיקתך. לעיתים ישנה רקמה צלקתית הגורמת לעיבוי ולהפרעה תפקודית או אסטטית. בד"כ ניתן להסירה בעזרת ניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול