עצם בולטת בין הזרת לאמה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/02/2017 | 09:17 | מאת: הילה

היי, איזה טיפול/ניתוח מומלץ לבעיה של צמיחת עצם בין הזרת לאמה שבכף הרגל? אני כבר עשר שנים סובלת מכאבים נוראיים כשאני הולכת עם נעליים סגורות, ניסיתי צמר גפן בין האצבעות וניסיתי רצועות סיליקון ושום דבר לא עוזר אני פשוט מתפתלת מכאבים בכל פעם שאני עם נעל סגורה, אודה לעזרתך בכדי להבין איך ניתן לפתור את הבעיה שלי? תודה!

שלום רב יש לבצע צילום רנטגן לראות האם יש זיז גרמי שגורם ליבלת פנימית. במידה ואין, עדיין לעיתים יש עיוות באצבע שגורם ללחץ. במקרים אלו ניתוח פשוט יחסית יכול לעזור. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

19/02/2017 | 15:41 | מאת: הילה

תודה רבה על התשובה המהירה ד"ר בורג. בנוסף האם אני צריכה לקבוע תור לרופא כירורג כף רגל או לפודיאטור?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול