נקעים ואי יציבות ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/02/2017 | 22:34 | מאת: ארז תמם

שלום, לפני מספר ימים עברתי צילום telos ולפי ממצא של הרופא המפענח קיים פתיחה של 14 ס"מ, רציתי להבין מה זה אומר מבחינת היציבות או הבעיה שיש לי ברגל אני אציין שנקעתי את הרגל לפני חצי שנה ונשלחתי לצילום telos מפני שבצילום רנטגן רגיל לא נמצא כלום

שלום רב אין משמעות לבדיקת TELOS לאחר נקע בודד. כאשר יש נקעים חוזרים ולא בטוחים האם הרצועה קרועה לעיתים שולחים לבדיקה זו, אך יותר חשובה הקליניקה כלומר מהן התלונות ומה יש בבדיקה גופנית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

11/02/2017 | 23:12 | מאת: ארז תמם

היו לי מספר נקעים חוזרים ברגל, בגלל זה נשלחתי לצילום telos

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול