התנהגות לאחר ניתוח שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/01/2017 | 10:46 | מאת: משה

שלום דר', לפני כשבועיים שברתי את הקרסול. במיון אובחן שבר בימלאורלי והוחלט על ביצוע ניתוח. הניתוח קצת התעכב אבל בסופו של דבר עברתי אותו ביום ראשון שעבר ( 22 בינואר). בהנחיות השחרור מהאשפוז נאמר לי שאין לדרוך על הקרסול ושעליי להזריק קלקסן פעם ביום. מאז השתדלתי לשהות בעיקר במיטה עם רגל מורמת מלבד דברים הכרחיים. כעת אני מרגיש הרבה יותר טוב ורציתי לשאול האם כדאי לנסות להיות פעיל יותר ( כמובן מבלי לדרוך על הרגל ) או שעדיף להמשיך ולהיות עם רגל מורמת במיטה. תודה רבה, משה

שלום רב אין מניעה ואפילו מומלץ התניידות, יציאה מהמיטה וכולי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול