איבוד תחושה בשריר התאומים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/06/2004 | 22:06 | מאת: שאול

שלום רב, אבקש בדחיפות את תשובת הרופא או אחד האנשים שחוו אותה תחושה היום במהלך העבודה נמתחה לי הרגל ומאחור בשריר התאומים הרגשתי תחושה של מכת חשמל קצרה ומאז אין לי תחושה באותו איזור. אני חושב שזו מתיחה או אולי קריעת השריר. האם קריעת שריר התאומים עלולה לגרום לאיבוד תחושה באיזור. תודה לתשובתכם שאול

13/06/2004 | 22:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שאול שלום. יתכן שמדובר בקרע של שריר או גיד אכילס. ללא בדיקה לא ניתן להגיד יותר מזה. פנה בהקדם לבדיקת אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול