קרהון וגאזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/08/2005 | 20:40 | מאת: יוני

שלום ד"ר, לאחרונה התחילו לי היצטברויות של גאזים בבטן שגורמים לי ללא מעט בעיות כמו כאבים חדים ודוקרים כמו סכין, בחילות, חוסר תיאבון, הקאות, רעשים מהבטן כל זה בלתי נסבל ונמאס כבר מכל הכאבים האלו, כמו שאמרתי הגזים גורמים לירידה בתיאבון ויוצא שאני יום שלם עם 300 קלוריות בלבד ואני 37 קילו רק. כשהלכתי למיון גם טענו שזה גאזים ושלחו אותי הביתה סובל מכאבים, ניסיתי כדורי פחם, תרגילים מיוחדים לשיחרור גאזים, מיים חמים - כלום לא עוזר לי. מה אתה אומר ד"ר? תודה,

27/08/2005 | 22:03 | מאת: ד"ר אייל גל

נשמע שכדאי לבצע בדיקות במסגרת קופת חולים (ולא במיון שמטפל רק במקרים דחופים) ולבקש הפנייה לרופא גסטרו ולתזונאי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול