קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/08/2005 | 01:36 | מאת: גליה

לפני כשנה, לאחר שהיה לי דם בצואה ונפיחויות אובחן כי יש לי קרוהן. מאז אני לוקחת פנטסה. זה כבר היום השני בו אני סובלת מהתקפים של כאבי בטן חדים, התכווצויות ושלשולים מטרידים. הכאבים כה חדים עד כדי כך שאני מתעוררת מס' פעמים בלילה. האם לדעתך מדובר בהתקף של המחלה (יש לציין כי זו הפעם הראשונה שאני חווה את זה), או שמא מדובר בוירוס/קלקול כיבה? תודה ויום טוב

27/08/2005 | 21:56 | מאת: ד"ר אייל גל

קשה לדעת רק מהתיאור במה מדובר אך בהחלט מוצדק לפנות לרופא ולבצע בדיקות דם וצואה וכן בדיקה גופנית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול