קרואן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/08/2005 | 11:52 | מאת: אלי דובונלו

ד"ר נכבד שלום אני חייל בן 20 [התגיסתי לפני חודשים] שמזה שנתיים הובחנתי כחולה קרואן. ומטופל ברמיקד לפני כחודש הופיע לי בכף הרגל אדמומיות כמו פטריה . הרופא הצבאי אומר שזה ניראה לו פסוריאזיס . רציתי לדעת אם ידוע על קשר בין קרואן לפסוריאזיס

26/08/2005 | 16:10 | מאת: ד"ר אייל גל

אין קשר בין קרוה'ן לפסוריאזיס אך הטיפולים יכולים לחשוף אותך לזיהומים שונים כגון פטרת וכן קיימים נגעים עוריים הקשורים ספציפית למחלות המעי הדלקתיות. כדאי לגשת לרופא עור ולאבחן את הבעיה בצורה מדוייקת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול