בעיה כרונית של גזים בחולת אולצר קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/08/2005 | 07:59 | מאת: איילת

הרופאים מתעלמים יש לי אולצר קולטיס שכרגע במצב רגיעה כבר שנתיים .בחודשים האחרונים אני סובלת מגזים באופן יום יומי מה שמפריע מאד לחיי המשפחה ולביטחון העצמי שלי . בשנים האחרונות יש לי מדי פעם "התקפות גזים" כאלו שנמשכות כל פעם כמה חודשים רופאת הגאסטרו שלי טוענת שזה לא קשור אליה.שבגדול אין מה לעשות ושזה לא נחשב בעיה.קרבוסילן לא עוזר לי.כדורי פחם שקיבלתי מברופא משפחה הביאו להתקפת שילשולים -כמובן שאני לא נוגעת בזה יותר אנא עיצות!!!! וחוץ מזה אני לוקחת ציפרלקס נגד חרדה כך שמצבי הנפשי דוקא די טוב תודה

25/08/2005 | 19:21 | מאת: ר

תפני את שאלתך גם לפורום התמיכה גסטרואנטרולוגיה כאן באתר דוקטורס אתר העמותה לחולי קרוהן פורום רפואה משלימה/פורום נטורופתיה גם באתר זה.

26/08/2005 | 15:54 | מאת: ד"ר אייל גל

נסי לקחת כדורי פרוביוטיקה, להפחית דברי חלב, קטניות וסוכרים פשוטים, ייתכן שזה יעזור. התייעצי גם עם דיאטנית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול