תחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/08/2005 | 14:23 | מאת: אורן

שלום ! אני סובל מתחורים כבר תקופה של שנה פחות או יותר .. הכאבים מופיעים בפתאומיות מידי חודש .. אני סה"כ בן 19 וחצי ואין לי מושג למי לפנות וכיצד לטפל. האם אפשר לטפל ע"י תרופות או שחייב ניתוח ? תודה מראש.

17/08/2005 | 20:40 | מאת: אבי

שלום ! אני סובל מטחורים מזה 20 שנה, ועד כה טופלתי באמצעים שמרנים ותרופות. בוצעה בדיקה פנימית לשלילת גידולים והתוצאה הייתה שלילית. כיום אני סובל מהבעיה מספר ימים ומטופל במשחת פרוקטוצורין ו פרוקטופאם 1% ולא מוצא מזור לבעיה ,אנא יעצו לי מה לעשות .

17/08/2005 | 23:25 | מאת: ד"ר אייל גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול