הרגשה רעה אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/08/2005 | 09:31 | מאת: אבי

שלום אני בן 29, כל פעם אחרי שאני אוכל משהו (ולא חשוב מה) אני מרגיש הרגשה רעה. כאילו האוכל נתקע בבטן וגורם להמון גזים (בעיקר גרפסים) ותחושה של חולשה (בעיקר ברגליים). כמו כן היציאות בד"כ רכות. תחושה זו מלווה אותי כבר זמן רב (בערך שנה) שבמהלכה ירדתי במשקל. בדיקת גסטרוסקופיה תקינה. איזה עוד בדיקות כדאי לבצע? במה יכול להיות מדובר? תודה רבה

16/08/2005 | 23:45 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר פשוט ברגישות יתר של מערכת העיכול או בבעיית רפלוקס. ניתן לנסות טיפול בתרופות המדכאות חומציות. אם הייתה ירידה במשקל משמעותית ייתכן שיהיה צורך בבירור נוסף (צילום מעי דק, CT וכו') בהתאם לשיקול הרופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול