בעיות במהלך אכילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/08/2005 | 21:52 | מאת: יגאל

איש בן 60. מזה כ- 11 חודשים כמעט, במהלך האכילה (ללא קשר לסוג המזון), אחרי כ- 5 כפות, מתעוררות שורה של תופעות: שיעול, דלף מן האף, כיח / ריר רב, תחושת מלאות (עד כדי חוסר יכולת להמשיך ולאכול). במהלך התקופה פנינו לרופאים רבים מדיסציפלינות שונות (מומחי ריאות, זיהום, פנימאים, גסטרו, מרפאה בדרכי הבליעה). במהלך 7 החודשים האחרונים מטופל בשל זיהום בריאות ב- ציפרודקס, פלג'יל ובחודש וחצי האחרון גם בקארין. -איש מבין המומחים לא הצליח לפתור העניין. - האם יש לכם רעיון או עצה כיצד להתמודד עם העניין? אנחנו אובדי עצות למדיי. תודה מקרב לב.

15/08/2005 | 23:44 | מאת: ד"ר זהר לוי

ליגאל שלום לא ציינת אלו בדיקות נערכו, מעבר לעובדה שציינת שפינת לרופאים שונים. כך, לא נתת אפילו קצה חוט..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול