ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/08/2005 | 09:30 | מאת: ברוניה

שלום רב, אני מקווה ששאלתי נוגעת לפורום זה. אני סובלת לאחרונה מריח רע מהפה. ניסיתי לשחזר מה השתנה אצלי בזמן האחרון וגיליתי שבערך באותה תקופה התחלתי לצרוך מעדן חלב חדש המכיל חידק פרוביוטי בשם ביפידוס אסנסיס. האם ייתכן שהצטברות חיידק זה במערכת העיכול יכולה לגרום לתופעה? תודה על תשובת הרופא.

12/08/2005 | 17:48 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן ששינוי בפלורת החיידקים במעי גרם לשינויים בריח הפה, נסי להפסיק לאכול את המוצר ולראות מה קורה. אם אין שיפור כדאי גם לבדוק את נוכחות החיידק הליקובקטר פילורי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול