X-RAY

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/08/2005 | 10:59 | מאת: נועה

שלום רב ד"ר, אמי עברה סדרת בדיקות- דם, אולטרסאונד, ורנטגן לחשוף מדוע חשה בחילות כה חזקות, בעיקר בבוקר , בדיקת דם העלתה חיידק הליקובקטר בערכים של 2.5 בערך וכן העידה על מחלה זיהומית כלשהי , אמי סיימה טיפול אנטיביוטי ועדיין חשה בחילות. (יש לנו תור לייעוץ גסטרו עוד שבועיים..) רציתי לשאול- אם היה ממצא חמור יותר בקיבתה- הבדיקות הספציפיות שעשתה היו מגלות זאת?

08/08/2005 | 22:25 | מאת: ד"ר אייל גל

אם הכוונה לצילום וושט קיבה הרי הוא פחות רגיש מבדיקת גסטרוסקופיה ועל הרופא המטפל לשקול אם יש צורך גם בבדיקה פולשנית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול