גרפסים ואי נוחות בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/08/2005 | 09:47 | מאת: חיים

אישתי סובלת מתופעה קשה של גרפסים שתוקפים אותה במשך היום.כמו כן טופלה בטיפול נגד הליקובטור שנמצא אצלה ועדיין לא עבר.עברה גסטרו סקופיה תקינה. בדיקת כבד .בדיקת בריום.הכל תקין.מטופלת בלוסק.מה נשאר לעשות על מנת לטפל בתופעת הגרפסים. אצלי יש תחושה לא נעימה בבטן כמו בטן מלאה קצת גרפסים.בתקופה האחרונה הייתי קצת במתח!! והיה שינוי של אכילה בשעות מאוחרות.עשיתי בדיקה דם סמוי מחכה לתשובה.ובדיקות דם ושתן.מה דעתך?

07/08/2005 | 21:04 | מאת: ד"ר אייל גל

הדבר יכול להגרם גם כן ע"י מתח או בליעת אויר בכמות גדולה בזמן אכילה ושתייה. חשוב להקפיד לאכול לאט,בפה סגור, ללעוס היטב את המזון ולא לשתות ביחד עם האוכל (בעיקר לא מוגז). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול