הרגשת "בעירה" בחלל החזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/08/2005 | 00:12 | מאת: יעקב

שלום אני בן 48. לפני חדשיים חשתי כמו בעירה וצרבת חזקה שהקרינה לכל בית החזה בגלים כואבים כל מספר דקות. ההתקפה כולה הסתיימה לאחר כשעה ושככה בהדרגה עד למחרת. בבדיקה קרדיולוגית בארגומטריה נשללה בעיית לב ונאמר לי שמאחר ויש לי בקע בסרעפת שהתגלה לפני כ 4 שנים ורקע של קיב קיבה (שנרפא לפני כ 8 שנים) כנראה שיש לי בעייה גסטוראנטרולוגית. קיבלתי מהקרדיולוג מרשם ללוסק אך לא השתמשתי בו מאחר ולא הרגשתי צורך. בימים האחרונים קיבלתי התקף דומה ונוסף של כאבים ששככו אחרי כשעה. מה עלי לעשות, האם עלי לקחת לוסק? או לפנות לבדיקות נוספות.? בתודה

07/08/2005 | 15:59 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי קודם כל לבצע מה שהרופא שבדק אותך אמר לך ולקחת את הלוסק. האם אתה חושב שאני אדע טוב יותר דרך הפורום מה הבעיה שלך מאשר רופא שבדק אותך ונתן לך טיפול ?! בהמשך כדאי שתפנה לגסטרואנטרולוג לבדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול