מה אומר המספר?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/08/2005 | 22:59 | מאת: מירי

לגבי המספר ידעתי שזו הכוונה כי שאלתי אחות אבל מה זה אומר האם זה נחשב גבוה או לא? יש לנו תור אצל הרופא רק באמצע ספטמבר וקשה לי לחכות עד אז. אני ממש לחוצה מזה.

07/08/2005 | 15:50 | מאת: ד"ר אייל גל

זה גבוה למדי אך אם הוא בטיפול צריך להשוות לבדיקות קודמות ולראות את התגובה. ד"ר גל

07/08/2005 | 16:22 | מאת: מירי

הוא עדין לא עשה טיפול . רק לא זמן גילינו את המחלה ולפני שבועיים עשה ביופסיה של הכבד. האם יש סכנה ממשית? האם יש צורך בנקיטת אמצעי זהירות ביחסי המין? כי מצד אחד אומרים שזה לא מסוכן אך מצד שני מדברים על 3 אחוזי ם להדבקות מסקס. אשמח אם תענה לשתי השאלות תודה מראש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול