גוף באזור קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/08/2005 | 18:55 | מאת: ניסם

שלום. שבוע ימים סובל מכאבים בבטן עליונה ... אז קבעו לי בדיקת גסטרו... בבדיקה נתגלתה כיש באזור קיבה גוף כמו שתאר אותו הרופא אזור (כחלחל) אודם או שטף דם. הוא ציין אזור עבר טראומה. ורשם (יתכן על ידי הקאה). הוא הזמין אותי לביקור עוד שלושה ימים.. רק רצית לציין שאני נפלתי לפני 7 חודשים בערך בצד השמלי כשתוצאה מהנפילה היה לי שבר בצלעות החזה . שאלתי האם הגוף או השטף דם שנמצא מהנפילה ..? אשמח לקבל דעתכם בעניין .. ותודה לכם

06/08/2005 | 15:48 | מאת: ד"ר אייל גל

נדיר מאד שתגרם טראומה לקיבה כתוצאה מהנפילה וכן לאחר 7 חודשים כל שטף דם היה אמור לחלוף מזמן. ד"ר גל

06/08/2005 | 20:29 | מאת: ניסם

מודה לך ד"ר אייל שענית על שאלתי .... רק רציתי לציין ..אני סובל מתלסמיה תורשתית ..והטרמפוציתם נמוכות הגיעו עד 97 האם יש קשר לבעיה שלי??? לפי דעתך מה הסיבות שגורמות כמו שתאר הרופא כאיזור עבר טראומה? אשמח לקבל דעתך... תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול