שאלה חשובה לרופאים!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/08/2005 | 16:47 | מאת: כואב לי!

שלום, לפני כ5 ימים סבלתי מוירוס שגרם לי להקאות, שלשולים וכאבי בטן נוראים. ההקאות והשלשולים נגמרו באותו היום אך כאבי הבטן , דגם אם חלשים יותר ממשיכים ולא מפסיקים. הדבר מקשה עליי בעבודה מאוד ואני חוששת. שאלתי היא האם זה נורמלי שהכאב ממשיך זמן כה רב ואם כן כמה זמן עוד עלול לכאוב לי ואם לא מה זה יכול להיות? הכאב עכשיו הוא בעיקר בבטן העליונה אולם לפעמים הוא עובר גם לבטן התחתונה. אין לי בחילות ואין שילשולים. בתודה מראש על התשובה

06/08/2005 | 15:16 | מאת: ד"ר אייל גל

לאחר דלקת בדרכי העיכול יכולים להיות כאבים עוד מספר ימים עד שבועות. התייעצי ברופא שלך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול