2 שאלות חשובות ביותר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/08/2005 | 10:07 | מאת: גילי

שלום אני בת 27 וחצי, אובחן אצלי שבר בסרעפת ויש לי 2 שאלות: 1. האם יש בעיה ליטול אומפרדקס וחומצה פולית ביחד? 2. בעקבות כאבים חזקים ותחושת שריפה בגרון, ושת וקיבה (כשבוע) קיבלתי אומפרדקס (היום זהו היום השלישי לטיפול), מזה כמה ימים מופיעים לי טיפות דם בודדות (3) וחלשות מאוד (אך אדומות) על גבי נייר הניגוב (ביציאות), האם הדימום הנ"ל קשור לדלקת? עליי ללכת לרופא? או שזה טבעי ואין צורך לברר זאת?

06/08/2005 | 15:11 | מאת: ד"ר אייל גל

אין בעיה לקחת אומפרדקס וחומצה פולית יחדיו. לגבי הדימום מפי הטבעת לא נראה שיש קשר לטיפול אך אם הדבר נמשך פנה לרופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול