תזונה בזמן טחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/08/2005 | 22:36 | מאת: ע.

כתוצאה מטחורים קשים לפני ניתוח, ברצוני לשאול, איזה אוכל מתאים ומותר בעיקר בהתיחס לסוג המזון הבאים: לחם - חומוס טחינה טוסט גבינה שוקולד מוצרי חלב פסטה יש לציין שכמעט אינני אוכל פירות וירקות, אציין כי בתקופה זו אני אוכל כמות מינימלית של מזון על מנת להמעיט ביציאות. תודה.

06/08/2005 | 15:04 | מאת: ד"ר אייל גל

עליך להרבות בפירות וירקות וכן בסיבים תזונתיים (לחם מלא, סובין וכו'). לשתות הרבה מים. אם אתה צריך פירוט רב ייותר פנה לפורום תזונה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול