פסאג' מעי דק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/08/2005 | 16:04 | מאת: שרית

שלום האם יש אפשרות לבדוק את המעי הדק בדרך אחרת, וירטואלית, דרך הרקטום. נסיתי לשתות את הבריום ואני פשוט לא מסוגלת. דרך אגב אני שמה לב שהפורום מלא בשאלות ואין תגובות, אני מקווה בכל זאת לקבל מענה, זה יכול להיות גם ממשתתפי הפורום. תודה מראש

06/08/2005 | 14:53 | מאת: ד"ר אייל גל

ניתן לבדוק את המעי הדק ע"י בדיקת הקפסולה האנדוסקופית (גלולה המצלמת את המעי מבפנים). הבדיקה אינה בסל השירותים ונעשית באופן פרטי. ד"ר גל

01/09/2005 | 17:59 | מאת: שמחה

מהי בדיקת פסאג' ? כיצד היא מתבצעת? מא אמורה בדיקה זו לגלות? תודה על התשובה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול