דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/07/2005 | 01:53 | מאת: אור

אני אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר איך מאבחנים ומה דרך הטיפול בהליקובקטר פילורי ובקנדידה ברפואה הקונבנציונלית ואם אפר גם מחירים תודה מראש

31/07/2005 | 02:17 | מאת: bamba

אני לא רופאה אך מניסיוני האישי ניתן לאבחן הליקובקטר במס' בדיקות :בדיקת דם, בדיקת נשיפה ובבדיקת גסטרוסקופיה (אצלי היה אבחון בעזרת בדיקת נשיפה ולאחר מכן גסטרוסקופיה לבדיקת חומרת המצב). הטיפול בחיידק למיטב ידיעתי הוא בעזרת טיפול משולש של שני סוגים של אנטיביוטיקה ולוסק.

31/07/2005 | 02:57 | מאת: אור

תודה רבה שענית הטיפול עזר לך? זה מחסל את הטפיל לצמיתות? את יודעת כמה העלות של הטיפול בערך?

31/07/2005 | 22:46 | מאת: מירי

נא ליצור קשר למירי 0528806503

06/08/2005 | 13:25 | מאת: ד"ר אייל גל

הטיפול בהליקובקטר הוא ע"י טיפול אנטיביוטי משולב. בקנדידה לא מטפלים ברפואה קונבנציונלית אלא במקרים מאד ספציפיים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול