התפרצות קוליטס - הצעות ? מה עם פתרונות אלטרנטיבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/07/2005 | 18:58 | מאת: אורי

שלום , אני אובחנתי לפני כ- 3 שנים ועד לאחרונה טיפול בפנטסה בלם את המחלה. לפני כחודשים התפרצה אצלי המחלה , בשבועות האחורנים זה מלווה בעיפות בחוסר תאבון ובירידה במשקל (נוסף כמובן על מספר יציאות רב בעיקר בשעות הבוקר). כרגע טיפול תרופתי לא כל כך עוזר אגב מכיוון שהמחלות האלו נחשבות כמחלות של תוצאה מ"אורח חיים" - מה לגבי פיתרונות אלטרנטיבים? דיקור סיני?

06/08/2005 | 12:26 | מאת: ד"ר אייל גל

אתה צריך לפנות לרופא הגסטרו שלך ואולי לשנות את הטיפול התרופתי. ידוע גם כי חיידקים פרוביוטיים עוזרים במחלות מעי דלקתיות. לגבי רפואה אלטרנטיבית עליך לפנות לפורום המתאים. ד"ר גל

08/08/2005 | 11:28 | מאת: איתן

יש להזהר מרפואה אלטרנטיבית מנסיון שלי (קוליטיס) בהומואופטיה ורפלקסולוגיה זה מסוכן מאד לפני 19 שנה ניסיתי גם הומואפטיה וגם רפלקסולוגיה ומצבי הדרדר בסוף הגעתי לניתוח כיום יש מרפאות בקופות החולים שמשלבות הומואופטיה ורפלקסולוגיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול