גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/07/2005 | 13:34 | מאת: gerda

בימים אחרונים אני מאד סובלת מגזים תייני מכירה מילה אחרת .אני אחרי דיאטה עם הצלחה מצויינת ת20 קילו בשנה ושומרת צאד לא לחזור למה שהיתיץ אני אוכלת הכל ת אבל שומרת על מנ מותר ומה אסור תממתקים והרבה לחם. הגזים מפריעים לית והם כל הזמן ליפני ואחרי האוכל ת לא חשוב משאני הוכלת. אינני יודעת מה לעשות מבקשת עזרה. אנא! חוץ מיזה הכל בסדרת לא שותה ומעשנת בערך 3ת4 סיגרוןת בשבוע. ניסיתי אנציפלמדת אפילו 2 ביחד אבל ללא הצלחה. תודה .תודה ומחכה לתשובה.

06/08/2005 | 11:45 | מאת: ד"ר אייל גל

אפשר לנסות גם תכשירים אחרים על בסיס פחם. אחת ה"בעיות" היא שתזונה בריאה המכילה הרבה ירקות, פירות ופחמימות גורמת גם ליצירה של יותר גזים במערכת העיכול וקשה להמנע מכך. ניתן להוסיף גם חיידקים פרוביוטיים לתזונה דבר המפחית את הגזים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול