קרוהן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/07/2005 | 19:11 | מאת: אייל

ד"ר שלום. מזה כשנה וחצי שאני סובל מחולשה, עייפות ירידה במשקל ויציאות רכות (כמעט שלשול) לאחרונה (לפני כחודש) נוסף גם חום שנע בין 37-37.7 מעלות. כמו כן יש מידי גם כאבים בבטן התחתונה בעיקר בצד ימין, אבל כאב לא חזק (כאב עמום כזה שלא ממש מפריע) ואותו דבר לגבי כאבים בשרירי הגפיים כל בדיקות הדם, שתן וצואה יצאו תקינות. האם תקינות הבדיקות שוללת לחלוטין מחלת קרוהן? או שלא עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות? תודה רבה

05/08/2005 | 22:10 | מאת: ד"ר אייל גל

התלונות בהחלט חשודות למחלת מעי דלקתית שאינה מתגלה תמיד בבדיקות מעבדה. כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג לבירור מקיף יותר (קולונוסקופיה, צילום מעי דק?). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול