תרופות חלופיות.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/07/2005 | 10:46 | מאת: bamba

שלום אני בת 17 וכותבת פה די הרבה. אתמול עברתי גסטרוסקופיה ונמצאה דלקת בכל הקיבה ומעין התחלה של כיבים כל חלקי הבדיקה האחרים תקינים ונלקחו ביופסיות מהקיבה ומהתריסריון. הרופא נתן המלצת טיפול של :מוקסיפן ,לוסק וקלאסיד. והרופילדים נתנה לי תרופות שונות (אותו דבר רק שם אחר) נתנה לי: מוקסיוויט, קלרידקס ואומפרדקס. מה ההבדל בין התרופות וממה נובעת ההחלפה? ושאלות נוספות: אחרי כמה זמן טיפול כאבי הבטן צריכים להפסיק ?(כרגע לא מסוגלת לאכול כמעט שום דבר ללא כאבים). והאם יש המלצות לפעולות נוספות שיכולות להקל על ההחלמה (אוכל מסוים ,תכשירי פרוביוטיקה ועוד) בתודה בת-אל

28/07/2005 | 13:05 | מאת: bamba

נוצר לי בלבול מה לקחת מתי. (סדר הנטילה מה לפני מה ) ומה לפני האוכל ומה אחרי אוכל בתודה בת-אל

05/08/2005 | 15:07 | מאת: ד"ר אייל גל

מדובר באותן תרופות רק בשמות מסחריים שונים. את האנטיביוטיקה (מוקסיוויט, קלרידקס) לקחת אחרי אוכל ואומפרדקס לקחת לפני אוכל. ניתן להוסיף גם טיפול בפרוביוטיקה על מנת להפחית תופעות לוואי, לעתים קיימת החמרה מסויימת בזמן הטיפול אך השיפור מופיע לרב תוך כשבוע עד חודש. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול