פי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/07/2005 | 20:35 | מאת: יואל

שלום דוקטור אני לא יודע להגיד מה קרה אבל בלי שום תופעה מוקדמת קמתי בבוקר וכאב לי בפי הטבעת הסתכלתי לשם וראיתי כאילו פי הטבעת הפינה שלו קיבלה צורה קצת כמו ראש של עט ואפשר אפילו לגעת בזה וזה עבה ממש כמו צורה של עט ובערך ברוחב של עט רציתי לשאול מה זה יכול להיות??? והאם זה נראה לך חמור? אני רק רוצה להדגיש שזבאת שהלכתי לישון לא עשיתי כלום לא דחפתי משהו ולא נגעתי זה קרה פתאום תודה רבה

30/07/2005 | 13:40 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכנו הרבה בעיות כגון טחורים, פיסורה או דלקת (אבסס) באזור, עליך לפנות לכירורג לבדיקה או לפחות לרופא המשפחה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול