דלקת בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/07/2005 | 18:38 | מאת: אלירן

שלום רב, אני בן 24 ובריא בד"כ קרוב ל5 חודשים יש לי בעיה בצואה ,לפעמים היא נוטה לשלשול ולרוב היא בצבע בהיר במרקם רך וגם נושאת ריח חזק בהרבה מהרגיל, אני נגש לשירותים בין פעמיים לשלוש ביום. בהתיעצות עם רופא משפחה ניסיתי מספר תרופות לשלשול וכלום לא עבד מעבר ליום הראשון של השימוש. בהמשך פניתי לגאסטרואנטרולוג והוא לא מצא את הסיבה אך בעקבות צריבת AVM בוושט מלפני שנתיים ,הוא שלח אותי לביקורת בגאסטרוסקופיה שם מצאו דלקת בקיבה ובקע קל. התחלתי טיפול בתרופה אומפרדקס 20MG פעם ביום ,כבר שבועיים ולא מרגיש שום שיפור. אני אוסיף שלפעמים אני מרגיש בחומציות בחלל הפה והקיבה. האם יש קשר בין הדלקת בקיבה לסימפטומים שביציאות? האם יש להמשיך לאבחן או שמערכת העיקול צפויה להסתדר? תודה

30/07/2005 | 12:27 | מאת: ד"ר אייל גל

לא נראה שקיים קשר בין הדברים. אם כל הבדיקות תקינות ממליץ לנסות גם טיפול בחיידקים פרוביוטיים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול