טחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/07/2005 | 14:58 | מאת: אלוני

בעקבות דימום הגעתי לרופא שפסק טחורים שאלות 1ממה נובעת הבעיה האם ניתנת למניעה ? 2 האם לאחר הטיפול המתאים הבעיה עוברת לחלוטין 3 האם תזונה נכונה יכולה להועיל אם כן מה מומלץ 4 הטיפול שניתן לי הוא פתיליות ונקבע לי תור לקשירה מה זו קשירה ואייך היא מתבצעת במה זה כרוך והאם זהו תהליך פולשני וכואב כמה זמן החלמה אם בכלל וחזרה לתפקוד רגיל לאחר הקשירה בתודה מראש

30/07/2005 | 12:25 | מאת: ד"ר אייל גל

זו בעיה בעיקרה כירורגית ולא גסטרואנטרולוגית. הקשירה מתבצעת ע"י גומיות המולבשות על הטחור ולאחר כשבוע הוא עובר נמק ונופל. חשוב לשמור על יציאות רכותע"י אכילת פירות, ירקות וסיבים ולהקפיד על שתייה מרובה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול