קנדידה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/07/2005 | 10:57 | מאת: עדי

האם ישנו טיפול תרופתי קונבנציונלי לקנדידה?

27/07/2005 | 12:15 | מאת: לירז

עדי יקרה, לפי ניסיוני אין טיפול קונבנציונלי יעיל לקנדידה אבל באיור-ודה (רפואה הודית) יש טיפול מוצלח ומהיר לקנדידה הטיפול הוא תזונתי בעיקרו (יתכן שילוב של צמחי מרפא)ומשתמשים בתבלין שנקרא חילתית שעוזר למגר את הקנדידה לפרטים נוספים את מוזמנת להתקשר למרכז הישראלי לאיור-ודה 03-5292244 אשמח לעזור יום נפלא נמסטה www.ayurveda-center.co.il

30/07/2005 | 12:16 | מאת: ד"ר אייל גל

ישנם טיפולים תרופתיים לקנדידה הצומחת באזור הפה, הלשון, הוושט והנרתיק. אם את מתכוונת לקנדידה במעי, לא מקובל לטפל בה מכיוון שהיא מאכלסת את המעי ברב האוכלוסיה הבוגרת ואינה גורמת למחלה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול