סיכות ניתוחיות וכאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/07/2005 | 22:50 | מאת: אילנה ס.

עשיתי ניתוח אפנדיציט בלפרוסקופיה, בסיומו נשארו לי 2 סיכות ניתוחיות במקום הניתוח. אני שנה וחצי אחרי הניתוח הזה ולעיתים תכופות יש לי כאבים חזקים מאוד במקום המדוייק של האפנדיציט. אני אחרי בדיקות מרובות בבטן כולה לחיפוש אחר המקור לכאב זה ( לשם כך עשו לי עוד לפרוסקופיה חוקרת, גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, רנטגן, אולטרה סאונד, גניקולוגיה, סיטי ו- MRI , בריום, רנטגן, כל הבטן נסרקה ונבדקה ואין ממצא) הדבר היחיד שרואים הוא 2 הסיכות הללו, האם יכול להיות שהן ממוקמות על עצב כלשהו ומכאן הכאב ? הכאב הוא לא כמו כאב בטן רגיל, אלא דוקר ומציק ותמיד באותה נקודה.היה וזאת הסיבה האם יש דרך לשחרר אותי מן הסיוט הזה??? מודה לתשובתכם. (אגב הניתוח נערך בתאילנד).למי ניתן לפנות?

30/07/2005 | 12:05 | מאת: ד"ר אייל גל

את צריכה להפנות את שאלתך לכירורג. ייתכן שהוצאת הסיכות תפתור את הבעיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול