הפרשה מוגברת של נוזלי מרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/07/2005 | 22:40 | מאת: דני

זוגתי נותחה לפני מס' ימים להוצאת פלטה בעצם השוק שהחלימה משבר. מהרגע שהתעוררה מההרדמה חשה בחילה קשה וגם הקיאה כמות גדולה של מיצי מרה ירוקים. בעבר עברה ניתוח כריתת כיס מרה ומאז מצבה תקין. למרות שעברו כמה ימים היא עדיין חשה הפרשה מוגברת של מצי מרה, סובלת משיהוקים, טעם רע ובחילה. האם יתכן שההרדמה הכללית או גורם אחר השפיע על תפקוד הכבד? מה עליה לעשות? תודה.

26/07/2005 | 23:00 | מאת: דר זהר לוי

התופעה בהחלט קשורה לניתוח, על הרופאים המטפלים להמשיך לעקוב אחר מצבה של זוגתך.

27/07/2005 | 17:39 | מאת: דני

תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול