חומצת שתן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/07/2005 | 11:18 | מאת: זהבה

דליה שלום תודה רבה על התשובה שלך אשמח לשמוע ממך לגבי הטיפול המדובר אנה צרי עימי קשר שאלה נוספת האם סטרס ממושך יכול לגרום לעודף חומצת שתן בתודה זהבה

26/07/2005 | 13:25 | מאת: דליה

זהבה, דבר חשוב ששכחתי לענות עליו הוא בנושא הסטרס. כן אלו הם גורמים סביבתיים שמשפיעים על המערכת האימונולוגית של הגוף עם הזמן התנגדותו נחלשת והדבר בא לידי ביטוי בפגיעה בנקודת חולשה פיזית שהיא בד"כ גנטית והועברה אלייך עם יצירתך במעי אימך. זה משתנה מאדם לאדם אבל בהחלט ניתן לומר שיש לך מערכת חיסון עצמי, חזקה מאד אם כל מה שיש לך זה רא כאבים באגודל. כמובן שאי אפשר לנתק מזה גם הרגלי חיים נכונים, שתייה ואכילה בריאות וכיו"ב. זהו ניראה לי שזה הכל. בהצלחה, דליה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול