הרעלת מזון והתייבשות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/07/2005 | 22:40 | מאת: אפרת

שלום רב, לפני כמה ימים אושפזתי בבית החולים עקב הקאות מרובות וכאבי בטן עזים, שם אובחנתי כחולה ב- gastroenteritis והתייבשות. כרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה ותרופות שונות להקלה על בחילות וכאבי בטן. הבעיה היא שאינני מצליחה להתגבר על תחושת יובש בפה שמלווה אותי מאז, לא משנה כמה אני מנסה לשתות. הראש שלי "חם" וכואב, ואני צמאה כל הזמן. יש לציין כי מאז שחזרתי הביתה אני שותה די הרבה בניסיון לפצות את הגוף על הנוזלים שהוא איבד.. מה לעשות? בתודה מראש..

26/07/2005 | 23:05 | מאת: דר זהר לוי

לאפרת שלום נראה כי את מקבלת טיפול נכון, המשיכי בשתיה מרובה ומניחה ואני מניח שהכל יחלוף.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול