חולשה וובעיות עם יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/07/2005 | 22:27 | מאת: אורי

ד"ר שלום אני בן 30 ומזה כחודשיים סובל מהרגשה מוזרה בבטן התחתונה (אני לא יכול לתאר אותה בדיוק, זה מין חולשה כזאת) ובעיות ביציאות (אני הולך כמה פעמים ביום ךשירותים וכל פעם יוצא כמעט כלום) החולשה גם מורגשת באיזור הרגליים ווהחזה. כמו כן יש לי לפעמים כאבים בבטן התחתונה בד ימין וריבוי גזים וגרפסים (הרגשה כאילו האוכל נתקע בבטן ורק אחרי גרפס זה קצת משתחרר) הייתי אצל רופא גסטרו שעל סמך בדיקה ידנית קבע שהכל בסדר, אבל אני עדיין סובל. שאלתי היא האם אתה יכול לשער במה מדובר? ואיזה בדיקות אתה ממליץ לבצע? תודה רבה

26/07/2005 | 23:08 | מאת: דר זהר לוי

שלום אורי, תלונותיך אינן מאד ממוקדות וע"כ קשה מאד להתייחס. הייתי ממליץ על ביצוע בדיקות שגרה ( כספירת דם כימיה ) וחוזר לרופא הגסטרו להמשך בירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול