חומצת שתן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/07/2005 | 15:28 | מאת: זהבה

שלום רב האתר שלכם פשוט מדהים ותודה לכם על כך!!! עברתי בדיקות דם לאחרונה ורוב הבדיקות תקינות חוץ מעודף חומצת שתן 7.5 ועודף מלח 148 ושקיעת דם 42 מה יכול לגרום לעודפים הללו והאם הם יכולים להיגרם כתוצאה של חוסר שתיה במשך שנים והאם המצב שלי חמור. והאם יש טיפול טבעי שיכול להחזיר את הגוף שלי לאיזון בריא אגב התוצאות הללו מופיעות במשך שנים בבדיקות הדם והרופאים מעולם לא אמרו שמשהו לא בסדר ולא הציעו לי שום טיפול עד שאני הערתי את תשומת לב הרופא לעודפים הנ"ל ורק אחרי שלחצתי על הרופא הוא אמר שנבדוק על ידי איסוף שתן למשך 24 שעות אפשר לראות אם יש משהו הוא גם אמר שאולי מדובק בדלקת פרקים לצערי והתרעתי בפניו על כאב ונפיחות קלה באגוזל יד שמאל מזה 5 שנים והוא פשוט התעלם מהתלונות שלי. אנא עיזרו לי להבין מה קורה איתי ואם יש פיתרון טיבעי לבעיה שלי כגון בתזונה וכו'... בתודה מראש זהבה

26/07/2005 | 09:03 | מאת: דליה

זהבה שלום רב, קראתי בעיון את שאלתך ועל סמך הידע שיש לי מדובר במחלת גאוט gout desease. היא נמניצ על משפחת מחלות הפרקים למיניהן (והיא גדולה מאוד!!!). ניתן לעזור לך בהחלט עד כדי מיגורה וכל זאת באמצעי טבעי בלבד ומוכח. יש לי הוכחות חיות. אשמח לתגובה לצורך המשך עידכון דליה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול