תופעות בוקר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/07/2005 | 12:17 | מאת: דור

שלום רב, בחודש האחרון יש לי תופעה לפיה בשעות הבוקר (8-10) כשעה לאחר הקימה אני מתחיל לסבול עייפות קשה עם הרגשת מתח פנימי, כאב ראש קל, סחרחורת וחרדה ללא סיבה ברורה והרגשת בחילה. לרוב בשעות הבוקר המאוחרות התופעה חולפת מעצמה או לפחות נחלשת משמעותית ונשארת רק עייפות ללא שאר התסמינים. לעיתים לוקח הרבה יותר זמן בכדי שהסימנים יחלפו. התופעה כבר חזרה על עצמה בשנתיים האחרונות מספר פעמים עם הפסקות של מספר חודשים בינהם. אני בן 35 ולמעט תופעת מעי רגיש לא ידוע על כל בעיה בריאותית אחרת. האם תופעות אלה מתיישבות עם הנושא של מעי רגיש?

26/07/2005 | 23:26 | מאת: דר זהר לוי

שלום דור, הייתי נועץ ברופא המשפחה, התופעות שאתה מתאר אינן חלק מתסמונת המעי הרגיש בד"כ.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול