כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/07/2005 | 07:41 | מאת: סימה

היי שמי סימה ואני בת 23.בתקופה האחרונה (3 שנים אחרונות)קורה לי לפחות פעם פעמיים בשבוע תופעה מוזרה מאוד:אני יושבת לאכול ולאחר מכן רצה שרותים עם : שלשולים,כאבי בטן.שמצריכים ממני מנוחה במיטה (כי אני פשוט לא מסוגלת לשבת עם אנשים בגל הכאב והצריבה בקיבה)מה שאני עושה זה מניחה כרית שחוממה באיזור הבטן ולאחר שעתיים לפעמים זה עובר ולפעמים גם תוקף אותי יומיים.זה מגיעה בהתקפות מידי פעם.שמתי לרגישות עם מוצרי החלב הפסקתי לצרוך מוצרי חלב.נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד ושם הכל יצא תקין מלבד:ציסטה פרא-פלבית קטנה שהודגמה בכליות. רופא המשפחה שלי אמר שלא מומלץ לחמם את הבטן,מדוע? לאיזה בדיקות נוספות היית ממליץ י לבצע על מנת עלות על הבעיה?

26/07/2005 | 23:28 | מאת: דר לוי זהר

אכן לא מומלץ לחמם את הבטן- זה יכול לגרום לציור ורידי של דופן הבטן. מציע כי רופא המשפחה יערוך לך את סל הבדיקות הבסיסי ויפנה אותך לרופא גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול