ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/07/2005 | 14:06 | מאת: ורד

שלום רב, אני גבוהה מאוד ורזה מאוד. לאחרונה ירדתי במשקל יותר ממה שאני ובמשך כחודשיים ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות ולא נמצא דבר. עלי לציין כי לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי בתקופה זו אולם המשכתי לרדת במשקל. אני חשה תזוזות וקרקורים בקיבה אבל ללא הסבר מהרופאים. היש פיתרון או הצעה למצב?

29/07/2005 | 00:14 | מאת: ד"ר אייל גל

קצת קשה להתייחס לשאלתך מבלי לדעת את כל הבדיקות שעברת. האם עברת יעוץ דיאטני ונבדקה כמות המזון שאת אוכלת לעומת ההוצאה הקלורית שלך?. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול