שאלה בקשר לבעיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/07/2005 | 13:07 | מאת: רויטל####

בקשר לתופעה שרשמתי וענית לי כבר בע"מ 193 קודם תודה רבה על תשומת הלב,ד"ר אייל גל האם תוכל לפרט יותר מהם המזונות או התבלינים העשויים להחריף את התופעה וגורמים לה, וכמו כן מה הם החיידקים הטובים בהם אני צריכה להשתמש? האם אלה כדורים מסוימים ? ו- האם ישנם כדורים לשימוש לפיתרון הבעיה ללא מירשם רופא? ונוסף לזה האם ההיפטרות מזיעת היתר יכולה לפתור את הבעיה?

25/07/2005 | 17:16 | מאת: רויטל

בנוסך לכך הבעיה גם חלה בימים שבהם בבקרים אני כמעט ולא אוכלת ושותה כלום כשאני יוצאת מהבית וגם ישנה נפיחות בבטן.

29/07/2005 | 00:10 | מאת: ד"ר אייל גל

יש דברים ספציפיים כגון שום, בצל, פלפל, חילבה, כורכום ועוד המופרשים בזיעה. צריך לזכור שתהליך העיכול נמשך גם בלילה בזמן השינה ולכן יכולות להיות תופעות גם בבוקר. חשוב לא לאכול לפחות 2-3 שעות לפני השינה. התיעצי גם עם דיאטנית. לגבי פרוביוטיקה קיימים סוגים רבים שאיני יכול לפרט, פני לרוקח בבית מרקחת או ברשת הפארם, אין צורך במרשם. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול